O Nás

Navštivte naši Zámeckou čokoládovnu v Bruntále a vychutnejte si skvělou čokoládu, výbornou kávu a úžasnou domácí zmrzlinu v nádherném prostředí bruntálského zámku. V naší čokoládovně v Bruntále najdete nejen vynikající čokoládové delikatesy, ale i příjemné a stylové zázemí, které vám poskytne dokonalý odpočinek.

Naše čokoládové výrobky jsou výsledkem pečlivé a propracované výroby, která zahrnuje jen ty nejkvalitnější suroviny. Můžete se těšit na široký výběr čokolád, které dokonale doplňují nabídku lokálních produktů, jako jsou domácí sirupy, čaje nebo vynikající pivo Zubatá žába z místního pivovaru. Každý výrobek je vyroben s láskou a péčí, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší z regionu.

Zámecká čokoládovna Bruntál je ideálním místem pro všechny milovníky čokolády a kávy, kteří chtějí prožít nezapomenutelné chvíle v krásném prostředí historického zámku a jeho zahrad. Navštivte nás a přesvědčte se sami, proč je naše čokoládovna tak oblíbená.

Přijďte si vychutnat chvíle pohody, skvělou atmosféru a lahodné čokoládové speciality do čokoládovny v Bruntále, kde na vás čekají nejen chutné dobroty, ale i nezapomenutelné zážitky.